Lugn&Ro WebDoktor

Samhället utvecklas mer och mer mot aktiviteter via internet. Vi vill följa den utvecklingen genom att erbjuda tjänster och produkter över nätet kopplad till den kompetens vi har inom primärvården.

Idag borde det vara en självklarhet att kunna boka tid på vårdcentralen via nätet. Samtidigt ska tillgängligheten för det fysiska mötet med personal hos vårdcentralen vara hög.
Vi nöjer oss inte med detta.

Med Lugn&Ro WebDoktor ska du kunna boka tid hos husläkaren, enkelt kunna köpa och betala för olika vårdprodukter och tjänster direkt på nätet.
Exempelvis kan ett diagnostiskt självtest du köpt av oss behöva kompletteras med ett vårdbesök beroende på testresultat eller du vill beställa en hälsokontroll och vaccination

Då finns vi där för dig.
Det är vad vi menar med tillgänglig trygghet.

MinHälsa

I Lugn&Ro MinHälsa har vi samlat ihop olika produkter och tjänster du kan förhandsbeställa på nätet och som vanligtvis ligger utanför det som den offentliga vården erbjuder för patientavgiften.

Här får du en tydlig bild på dessa tjänster som vi erbjuder och dessutom exakt vad de kostar och du kan "shoppa" precis som i vilken butik som helst.

Vårdcentralen erbjuder förstås alla övriga tjänster precis som alla andra vårdcentraler i Roslagen.

Du kan även boka tid direkt på nätet som är det vanligaste kunder gör när de t.ex har bestämt sig för att vaccinera hela familjen.

Ny Vårdcentral

I början av maj så flyttar vi till Kyrkogatan 11 (gamla posthuset) i nya och större lokaler.